Lid worden

Samen genieten van de natuur staat voorop bij de leden van de Natuurvereniging Hollandse Delta. Dat kun je op vele manieren doen: op excursie gaan, meedoen aan een onderzoek, lezingen bijwonen, inspreken op een overheidsplan, waarnemen en beleven, cursussen volgen en fotograferen. Het voordeel is dat er altijd mensen bij zijn die erg veel kennis hebben en dat ook graag met je willen delen. Kom gerust eens kijken en meedoen met één van de vele activiteiten in de natuur! Jaarlijks organiseren wij een scala aan lezingen en cursussen. Als lid ontvangt u bovendien tegen een contributie van slechts € 34,50 per jaar ons eigen kwartaalblad “In de Branding” en het landelijke tijdschrift “Natura”. Voor € 20,– per jaar kunt u ook donateur worden, dan ontvangt u ons eigen tijdschrift en kunt u kosteloos deelnemen aan lezingen en excursies of tegen een flinke korting een cursus volgen.

Direct aanmelden bij onze afdeling doet u door op de volgende link te klikken aanmelden

Voordelen van het KNNV-lidmaatschap

• Samen de natuur ontdekken en beleven, dat is de KNNV!
  • 10% korting op alle boeken van de KNNV Uitgeverij;
  • 4x per jaar het ledenmagazine Natura;
  • Ga mee met de reizen en kampen die de KNNV organiseert in binnen- en buitenland.

Infopakket

Heb je interesse in de KNNV en wil je graag een kennismakingspakket ontvangen? Mail dan je naam en adres naar bureau@knnv.nl, onder vermelding van "infopakket". We sturen het infopakket z.s.m. toe!

Meer weten?

Ook voor andere vragen over de KNNV kun je terecht bij het landelijk bureau. Zoek je een KNNV-afdeling bij je in de buurt? Kijk dan hier bij het overzicht van de afdelingen.

Ledenadministrateur

Schriftelijke correspondentie voor de ledenadministrateur kun je sturen naar: KNNV landelijke ledenadministratie Jelle Schuurmans Monnikenweg 2, 5682 PD BEST Telefoon: (+31) (0)499-399 429

• Wilt u de landelijke, digitale nieuwsbrief ontvangen? Vul dan uw e-mailadres in.
  • Bekijk hier de lidmaatschapsvoorwaarden. Wij respecteren uw privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.