Nieuwjaarswandeling

De traditionele nieuwjaarswandeling gaat dit jaar direct op de eerste zondag van dit nieuwe jaar plaatsvinden. Het weekend erna vindt de winterroofvogeltelling plaats.

We hopen dat zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid zijn om aan deze wandeling mee te doen. Er is ruimte voor maximaal 30 personen om aan deze bijeenkomst deel te nemen. De QR-code regeling is van toepassing. Opgeven is verplicht via tbriggeman@upcmail.nl. Het is ook een uitgelezen kans om vrienden en bekenden een gelukkig 2022 toe te wensen. Na afloop drinken we een kopje koffie of thee, vergezeld van zelfgebakken koek of taart.

Uiteraard staat de voorzitter stil bij het afgelopen coronajaar en blijkt hij vooruit naar 2022, waarin ook zal moeten blijken of die andere crisis, die van de stikstof, kan worden opgelost. We zullen ook ingaan op de verzanding van de Voordelta. Wat betekent dat voor de natuur en de Voorne aan Zee?

Als de corona een fysieke bijeenkomst niet toelaat, zal de bijeenkomst in een of andere digitale vorm plaatsvinden. Houdt u de berichten daarover op de website, Facebook of via de Nieuwsbrief goed in de gaten.

Datum & tijd
zo 2 januari 2022 om 10:00
Vertrekplaats

Bezoekerscentrum Tenellaplas
Opgeven is verplicht via tbriggeman@upcmail.nl